10 اشتباه بزرگ سئو که نباید انجام داد
۱ . استفاده بیش از حد واژه ها کلیدی
هیچ چیز بدتر از این نیست که ما سایت خود را با تکرار بیش از بی گمان واژه ها و عبارات کلیدی پر کنیم و یک تارنگار ناتوان ایجاد کنیم.
من معتقدم که شما هم از این شغل متنفر هستید. در واقع وقتی شما تارنما خویش را پر از کلمات کلیدی تکراری می کنید, در روند رتبه گذاری موتورهای جستجو دستکاری میکنید و سعی میکنید این ساز و پیشه را تغییر دهید.
بهینه سازی تارنما با عدم تکرار کلمات کلیدی
تکرار بیش از حتماً یک کلمه یا عبارت رتبه شما را افزایش نمیدهد و تاثیری در بهینه سازی تارنما نخواهد داشت و اگر هم به صورت گذرا چهره بگیرد پس از مدتی دچار جریمه گوگل خواهد شد.
۲ . لینک های شکسته
لینک های شکسته اشاره به لینک هایی دارد که به هیچ مقصد خاصی شما را هدایت نمیکنند.
به عنوان نمونه شدنی است شما در متن مقاله خویش یک لینک قرار داده باشید که باعث جذب کاربر شود و روی آن کلیک کند ولی بعد از کلیک کردن روی آن کاربر به مقصد خاصی هدایت نشود!!!!
گوگل این فرایند را برادر ندارد و شدنی است شما را جریمه کند. علاوه بر این انجام این فرایند مایه از بین رفتن اعتبار سایت شما میشود.
۳ . کپی کردن
حتما زمانهایی که به مدرسه میرفتین رو بیاد دارید, وقتی که ادب آموزان از روی یکدیگر امتحانات را کپی می کردند به عنوان یک شغل بسیار زشت به حساب میآمد.
یا اصلا بزارید این سوال را از خود شما بپرسیم؛ فرض کنید شما در حال رسیدگی سئوی یک سایت هستید , به نظر شما داشتن یک سایت با محتوای اورجینال یا اصلی بهتر است یا یک سایتی که از محتوای کپی شده پر شده است؟!!
سرقت درونمایه از رقبای شما غیر قانونی به حساب میآید و گوگل سایت شما را جریمه خواهد کرد. ضمن اینکه آن صفحه از نمایه گوگل بیرون میگردد ممکن است در حد شدید تر کل سایت شما از نمایه خارج گردد.
۴ . محتوای تکراری
در اینجا منظور دارم از تکرار تو سایت خودتان صحبت کنم نه کپی از وب سایت دیگران.
این گونه تکرار موقعی رویداد میافتد که چندی از مقالات یا مطالب شما در جاهای گوناگون سایت شما تکرار شده باشد.
محتوای تکراری که در اغلب از یک جا اتفاقی افتاد
این گونه از تکرار ها معمولاً برای سایت هایی که خیلی بزرگ هستند یا سایت های فروشگاهی که دارای چندین صفحه مختلف هستند رویداد می افتد.
داشتن چندین صفحه با محتوای یکسان باعث می شود موتورهای جستجو مبتلا دشواری ها زیر به شوند:
کدام ورژن را برای جستجو پرتو دهم؟!
کدام ورژن را باید نمایه کنم؟!
کدام ورژن را باید برگزیدن و محبوبتر کنم؟!
تمام این موارد مایه رتبه زیر تر و شدامد کمتر میگردند.
موثرترین روش برای حل این مشکل به کارگیری قانون ریدایرکت ۳۰۱ از صفحات با کیفیت ذیل تر به صفحه اصلی سایت هستند.
نداشتن تگ عنوان و متای توضیحات منحصر به فرد
معمولاً وبسایتهای رو میبینم که از عنوان های مثل به چهره بسیار و تکراری کاربرد میکنند.
گاهی اوقات سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس یا جوملا به چهره اتوماتیک عنوان صفحات را فرآوری میکنند ولی این به این هدف نیست که باید آن را تایید کرد. تعدادی از سئوکارها تگ عنوان را جزو مهمترین فاکتورهای اصلی سئوی داخل سایت به حساب می آورند. و بی گمان هم درست است!!
تگ عنوان به دلایل ذیل باید منحصر به فرد و کارساز باشد:
رباتهای موتور جستجو به صورت درست میتوان آن را ایندکس کند!
به جستجوگر می گویند محتوای شما پیوسته با آن چیزی است که پیگیری میکند!
حساسیت را بالا میبرند و مایه کلیک کردن بهتر میشوند!
همچنین از متای توضیحات نباید فراموش کرد چرا که نقطه پرتحمل فروش شما در نتایج جستجو هستند فلذا باید کوشش نماییم از متای توضیحات منحصر به فرد همراه با دعوت به اقدام و با شمار کاراکتر اندک به ۱۶۰ بهرهگیری کنیم.
۵ . لینکهایی از منابع غیرمعتبر
لینکهایی که به سایت شما اشاره می کند به منزله یک رای اعتماد میباشند و به راستی با این لینکها هست که میزان اعتبار و شهرت سایت شما تعیین میگردد.
داشتن لینکهایی از منابع مرتبط با بازار هدف خویش تایید کننده این سوژه است که شما محتوای با کیفیت دارید.
داشتن یک لینک از وبلاگی معتبر و پیوسته با بازار منظور شما باعث افزایش رتبه و شدامد چند تساوی نسبت به داشتن شمار زیادی لینک با کیفیت ذیل میشود.
۶ . تگ های متای واژه ها کلیدی
وبمسترهای که هنوز از تک واژه ها کلیدی بهرهگیری میکنند, باید بدانند که این یک اقدام غیرهوشمندانه است.
چرا که از خیلی وقت است که از نظر موتورهای جستجو به کارگیری تگ واژه ها کلیدی دیگر تاثیری در سئو ندارد.
در واقع وقتی شما از تگ های واژه ها کلیدی استفاده میکنید یک فرصت خیلی عالی به رقبای خویش میدهید که با جستجو در کدهای HTML سایت شما آسان بتوانند واژه ها کلیدیتان را پیدا کنند.
سود دیگری هم ندارد!!!
۷ . اجتناب از تحلیل و بهینه سازی سایت
این را جدی می گویم اگر شما دیتا های تارنما خویش را اندازه گیری نمیکنید احتمالاً هیچگونه هدفی در رشد کسب و کار خود نخواهید داشت!
مطمئنا شما همنشین دارید بدانید چه قسمتهایی از سایت شما درست پیشه می کند و چه قسمتهایی دربایستن به بهینه سازی بهتر دارد.
تحلیل و بهینه سازی تارنما در گوگل آنالیز
تحلیل و بهینه سازی وب سایت
راهاندازی اهداف و دریافت گزارش های هفتگی تنها ابتدا شغل است و نیاز است که شما با بازرسی اغلب ببینید ترافیک وب سایت شما به کجا هدایت میشود و چقدر نرخ تبدیل دارد.
با به کارگیری ابزارهای مانند گوگل آنالیز و ابزار وبمستر تولز می توانید به موشکافی دادههای سایت خویش به صورت خاص بپردازید.
۸ . عدم بهینه سازی تارنما با واژه ها کلیدی نامناسب
بعد از اینکه تارنما یا وبلاگ خود را تاسیس کردید شما بیچارگی دارید که صفحات سایتتان را با کلماتی که اهداف سایت شما را برآورده میکنند یا محصولات شما را می فروشند بهینه کنید. این کلمات وانگهی باید دربرگیرنده مواردی باشند که کاربران در موتور جستجو تعقیب می کنند.
سعی کنید آن را الی کران شدنی خاصتر کنید, استفاده از کلمات کلیدی عام شدنی است ترافیک خیلی زیاد به سایت شما هدایت کند اما نرخ تبدیل خیلی پایینی دارد.
۹ . فرمان ندهید سایت شما خزیده و نمایه شود
مت کاتز مدیر تقدیر اسپم گوگل به عنوان یکتا از بزرگترین اشتباهات کسان اشاره میکند که سایت ایجاد میکنند ولی اجازه نمیدهند که گوگل و بقیه موتورهای جستجو در آن بخزند!
با انجام تنظیمات افزار وبمستر گوگل و بینگ برای سایتتان میتوانید از اتمام این مسئله اطمینان حاصل کنید.
۱۰ . به کارگیری لینک های با انکور تکست غیر مرتبط
متن انکور به متن های قابل کلیک در صفحات وب گفته میشود.
استفاده هوشمندانه از متنهای انکور جزو مهارتهای یک سئوکار محسوب می شود چرا که انکور تکستها منبع اصلی و خوراک خزنده های موتورهای جستجو هستند.
بهینه سازی تارنما با انکور تکست مناسب
بهینه سازی سایت با انکور تکست مناسب
رفتن از یک صفحه به صفحه دیگر کاری است که خزنده های گوگل و موتورهای جستجو با به کارگیری این متن های انکور و لینکهای داخلی سپریدن میدهند. موقعی که من یک انکور تکست با عنوان “اینجا را کلیک کنید” میبینم, ضمن خوردن دریغا یک بخت برای برپایی یک لینک از دست رفته میبینم!
بنابراین سعی کنید از کلمات کلیدی خود در بین متنهای انکور بهرهگیری کنید.
:: برچسبها:
بهینه سازی سایت ,
گوگل انالیز ,
:: بازدید از این مطلب : 360
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1